" Nadat ik overal naar de juiste haarproducten op zoek was en bijna alles had uitgeprobeerd, ontdekte ik eindelijk je oliën, de beste haarproducten die ik in mijn leven heb gebruikt." Ik was echt verbaasd over de positieve recensies en de voor en na foto's van klanten. Ik wist niet zeker of de oliën hier in de VS werden verkocht, maar na te vragen, werd ik geantwoord dat de verzending naar de VS binnen 5 dagen beschikbaar was. Net zoals ik vertelde dat ik zo blij was om snel mijn haaroliën in de post te ontvangen in Na een week merkte ik een grote verbetering in mijn haar ... het was veel dikker, glanzender en over het algemeen gezonder. Ik kon niet geloven dat het mijn haar was! Het redde in wezen mijn haar en de slechte chemische behandelingen die ik had gedaan bij de salon, nu kan ik niet wachten om de resultaten te zien nadat ik ze blijf gebruiken. Dank je wel voor deze geweldige olie."

Adriana  

" Na een grondige test met je olie, ziet mijn haar er gezonder, gevoed en glanzend uit, mijn gespleten punten lijken minder prominent, er valt geen haar uit, ik zou je olie ten zeerste aanbevelen. Dames, je zult niet teleurgesteld worden. "

Alysha 

" Heel erg bedankt voor de oliën, ik weet niet wat je erin hebt gedaan, maar het is vloeibaar goud, het is een wonder in een fles, ik ben verliefd en ik bestel er nog een. "

Angie

" Ik heb Anne's Oils eerst geprobeerd terwijl ik in het Verenigd Koninkrijk woonde. Door een baby te krijgen en hyperthyreoïdie te diagnosticeren, merkte ik een grote toename van mijn haarval op. Daarom kocht ik Anne's Oils-tweelingpak twee maanden geleden en Ik heb onlangs naar Dubai verhuisd en tot mijn grote opluchting was ik in staat om Anne's Oils te krijgen. Ik heb behoorlijk veel gekocht omdat mijn hele familie het gebruikt en van plan ben om wat meer te kopen omdat mijn man het heel vaak gebruikt, omdat hij al heel snel goede resultaten heeft opgemerkt. 
Ik wil ook Anne bedanken voor haar uitstekende klantenservice die hoort bij de aankoop van haar olie, ze is zo nuchter en altijd bereid om te helpen met alle vragen die u heeft. "

Sam

" Ik heb al een aantal jaren last van haaruitval en haarbeschadiging, ik heb de afgelopen jaren veel producten gekregen om te proberen, maar intern en extern, en helemaal niets werkte echt, totdat ik het geluk had om tegen te komen. Anne's haaroliën. Het is nog maar een paar weken geleden en ik heb een groot verschil gemeld, er valt geen haar meer uit en het is begonnen terug te keren naar zijn natuurlijke golvende vorm.Ik ben erg blij met mijn aankopen en hoewel ik leef in Dubai heeft Anne ervoor gezorgd dat ik mijn bestellingen snel ontvang en altijd beschikbaar ben om al mijn vragen te beantwoorden. "

Leyla

" Hallo, ik dacht dat ik je een nieuwe voortgangsboodschap stuurde! Dus ik werd op een medicijn gezet en veel van mijn haar viel weer uit! Dus ik was behoorlijk overstuur maar de ruzie is weer vertraagd en kijk wat ik heb gevonden! haar waarvan ik zeker ben dat het allemaal te danken is aan jouw olie. Dus over een paar maanden denk ik dat het de beste zal zijn die het al jaren is, ik heb ook mijn dag olie voor de eerste keer geprobeerd en het voelt geweldig ... sinds ik je haar gebruik olie mijn haar is zeker dikker geworden "

Claire

" Ik was eerst sceptisch over het gebruik van deze oliën omdat ik zoveel serums en haarbehandelingen heb gebruikt, maar geen enkele leek te werken. Ik woon in de VS en ik wist dat ik extra verzendkosten moest betalen, maar al snel besefte ik dat het de moeite waard was. Ik had veel haar verloren nadat ik mijn baby had gekregen, maar na slechts twee weken gebruik van deze oliën, lijkt het alsof ik minder haar verlies en mijn haar meer volume heeft. Ik weet zeker dat het nog beter zal worden naarmate ik meer gebruik Dank je wel voor zo'n geweldig product. "

Klant wenst anoniem te blijven

" love it. Dit is magie! "

Aisha

" Aarzel niet om deze twee oliën te kopen, het is net of je vitamines en goedheid in je haar stopt en je haar als onkruid groeit "

Saskia

" Hé, Anne wilde gewoon zeggen dat je geweldig bent, ik woon in Amerika en heb zoveel haarproducten geprobeerd, maar geen enkele is zo goed als deze." Ik was zo opgewonden de eerste dag dat ik de olie kreeg en ik kon niet wachten om hem te gebruiken. omdat ik zoveel geweldige recensies had gehoord, na een week lang heel veel verschil te hebben gezien, zal ik dit zeker aanbevelen aan al mijn vrienden. "Uw product is veruit de beste "

Klant wenst anoniem te blijven

" Ik heb de olie nu ongeveer een week gehad en ik ben echt dol op ze! Het is een ritueel in ons huis geworden om deze oliën te gebruiken .Ik ben er helemaal weg van, mijn haar is dikker geworden en ik heb sindsdien minder haar verloren Ik begon zelfs kale plekken te krijgen en nu zijn ze bedekt en groeit mijn haar ook sneller. Ik ga zeker meer bestellen en ze voor het leven gebruiken. Ik wens je veel succes met deze producten en don ' ik stop ermee om ze te doen terwijl je mijn leven redde "

Amirah

" Ik wilde alleen maar zeggen dat ik niet echt begreep wat het gedoe was over je oliën. Nu heb ik het echt geprobeerd, de dikte van mijn haar is echt veel verbeterd. Als ik mijn haar was, valt het niet zoveel uit , vergeleken met hoeveel het eruit viel te vallen. Ik wil meer van de oliën bestellen, ik heb nog steeds mijn nachtolie die ik nog steeds gebruik "

Klant wenst anoniem te blijven

" zo blij dat ik deze oliën vond, zo geweldig, de moeite waard om te proberen ... "

San San

" Ik heb alle beoordelingen op je oliën gezien en was terughoudend om het te kopen omdat ik letterlijk mijn haar opgaf maar ik ben blij dat ik de aankoop heb gedaan omdat ik de olie al meer dan een week gebruik en ik kan het al zien de resultaten, het heeft mijn haar zo veel verbeterd! Mijn haar was zo dun dat ik er zelfs medicijnen voor gebruikt heb, daarnaast heb ik zoveel haarproducten gebruikt maar niets heeft zo gewerkt. Heel erg bedankt heeft mijn haar weer gezond gemaakt "

Klant wenst anoniem te blijven

" Het is absoluut een uitstekend product, ik ben sinds 2011 gediagnosticeerd met Lupus SLE en heb last van haarverlies door de hoge dosis medicijnen die ik gebruik. Mijn haar voelt zo veel voller sinds ik mijn olie ben gaan gebruiken "

Nelly

" Moeder heeft een behandeling ondergaan voor kanker die het haar dunner maakte toen het terug groeide, met de oliën die het veel gezonder, sterker en dikker aanvoelt. Haar is veel verbeterd sinds ze deze oliën gebruikt en ze is blij met de resultaten "

Klant wenst anoniem te blijven

" Ik wil alleen maar zeggen dat de haarolie van Anne geweldig is, ik leed aan alopecia, haarverlies is de ergste nachtmerrie van een vrouw, een die ik Anne's haarolie begon te gebruiken, ik merkte een enorm verschil, mijn haar begon te groeien, er viel minder haar Ik heb de olie bijna een jaar geleden gebruikt, deze olie heeft geholpen met alopecia, mijn haar sterker en dikker gemaakt, ik heb geen alopecia meer, ik zou deze producten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die lijdt aan alopecia. "

Zakrah>

" Mijn haar is veel beter geworden, het is onwerkelijk. Mijn kapper heeft een enorm verschil opgemerkt, ze zijn zoveel gezonder, sterker en langer. Ik had last van ernstig haarverlies en alopecia, elke keer dat ik mijn haar poetste was mijn borstel bedekt met haar dat uit de echte wortels valt, ik kreeg altijd een brok in mijn keel maar dat allemaal niet meer "

MO

" Eerlijk gezegd kan ik je niet genoeg bedanken, mijn haar is in drie maanden tijd drie centimeter gegroeid, ik probeerde zoveel kruidentabletten te maken dat mijn alopecia groeide, maar niets werkte totdat ik je oliën gebruikte. ik moet op tablets vertrouwen "

Klant wenst anoniem te blijven

" Ik zag een toename in lengte en glans en een kleine dikte maar vooral haaruitval was zo minder. Toen ik naar mijn kapper ging vertelde ze me welk verschil ze kon zien in vergelijking met voordat ik de oliën gebruikte. het zelf zo veel, maar toen ze knipte en kleurde zei ze dat ze meer haar had om mee te spelen. Ook is het twee maanden geleden dat mijn olie op is en mijn haar is zo droog gevallen, ik wist dat ik de oliën nodig had terug in mijn leven "

Riya

" deze olie is trouwens geweldig, ik gebruik hem maar één keer per week, had onmiddellijk resultaat en na drie weken stopte haaruitval helemaal. Mijn haar is het langst dat het al jaren is "

Raj

" de olie is geweldig, ik heb het aan al mijn vrienden aanbevolen, zelfs een flesje aan mijn moeder gegeven. Nadat ik mijn eerste kind had, viel mijn haar volledig uit met de hand. Het was nooit hetzelfde en nu heb ik mijn tweede baby gehad en nadat ik de olie gedurende de zwangerschap heb gebruikt, is mijn haar niet alleen niet uitgevallen, maar mijn haar is langer, sterker en veel dikker. Dus nogmaals hartelijk dank dat mijn haar er geweldig uitziet en aanvoelt "

Jazz

" Ik hou echt van je olie kijk naar mijn haar, het is glanzend en het ziet er gezond uit "

Mona

" Mijn man zei zelfs dat mijn haar er zachter en dikker uitziet "

Sonia

" kan ik een andere bestelling plaatsen, mijn haar voelt goed aan en het haarverlies is zo sterk verminderd dat het ook snel is gegroeid "

Jameela

" Heel erg bedankt voor de olie, ik heb het twee keer gebruikt en het is een wauw ... ik kan niet geloven dat mijn haar meer dik is en terug groeit "

As

" gewoon om je te laten weten dat ik de olie al een paar weken gebruik en het werkt wonderen !! Helemaal geweldig ... Ik heb je aan veel andere potentiële klanten aanbevolen ... ga zo door "

Yasmin

" Sinds februari gebruik ik beide oliën - dag en nacht volgens de instructies ... het is een echt natuurlijk product, geen nasties, vooral chemicaliën. Het is mijn beste haartroef geworden dankzij de mooie, lieve, mooie Anne. "

Klant wenst anoniem te blijven

" Ik moet alleen zeggen dat Anne's Oliën gewoon briljant zijn. Aanvankelijk dacht ik dat deze haarolie gewoon een nieuwe zou zijn in de markt ... maar ik gebruik het nu 4 maanden ... ten eerste was alleen de olie voor de nachtbehandeling beschikbaar die na 4 gewassen stop door haar vallen. Toen merkte ik dat het er zo dik uitzag en voelde de dichtheid van mijn haar voller en werden mijn gespleten punten gladgestreken "

" Sinds februari gebruik ik beide oliën - dag en nacht volgens de instructies ... het is een echt natuurlijk product, geen nasties, vooral chemicaliën. Het is mijn beste haartroef geworden dankzij de mooie, lieve, mooie Anne. "

" Ik ben nog maar halverwege mijn eerste fles en ik merk dat ik er minder uit val, gezond en dikker "

Reena