opc_loader

Wensenlijst

Betaalmethoden

100% Veilig betalen!

Op de super-beveiligde website van Anne's Hair Oil weet je dat websitegegevens en betalingen altijd 100% vertrouwd zijn!

Annehairoil.com maakt hiervoor gebruik van het vertrouwde SSL-beveiligingscertificaat, wat je kunt herkennen aan het groene beveiligingsslotje en het https:// voor onze url op alle websitepagina's.
(Een niet-beveiligde site heeft alleen http:// voor de url, dus zonder de 's' van Secure, wat beveiligd betekent).

Ook je betaling gaat superveilig via de vertrouwde SSL-verbinding van onze betrouwbare betaalprovider Pay.nl.

 

 

Binnen Nederland is dit de meest gebruikte betaalmogelijkheid via internet. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Wereldwijd is PayPal een populaire en veelgebruikte manier van online betalen. Via een persoonlijk (en gratis) account, kunnen consumenten hun online aankopen direct online betalen via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo. Dit kan ook vanaf de mobiele telefoon of tablet en zonder het invullen van bank of creditcardgegevens.

Binnen België is Bancontact (voorheen MrCash) de meest gebruikte betaalmogelijkheid: Op de betaalpagina selecteer je Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kun je je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in je vertrouwde internetbankieromgeving en kun je inloggen. In het vervolgscherm kun je vervolgens je betaling voltooien.

SOFORT is op dit moment het allerveiligste en handigste betaalsysteem op het internet!

Je hebt geen account nodig en je maakt gebruik van het superbeveiligde betalingsformulier van SOFORT. Hierdoor worden dus nooit fraudegevoelige gegevens opgeslagen, en zijn jouw logingegevens en bevestigingscodes voor Internetbankieren volstrekt veilig.


De betaalprocedure gaat als volgt:

- Op je scherm verschijnt het beveiligde overschrijvingsformulier van SOFORT
- Je voert je gegevens voor Internetbankieren in en vervolgens verzendt SOFORT het formulier via een extreem veilige gecodeerde verbinding aan jouw bank. 
- Bij voldoende saldo wordt je betaling succesvol afgerond en kom je weer op annehairoil.com terug.
- Je vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden via SOFORT niet opgeslagen!

Je kunt ook kiezen om je bestelling via een bankoverschrijving te betalen. Zodra de overschrijving op onze rekening is bijgeschreven, wordt je pakketje verzonden.

Je vindt onze bankgegevens op de factuur die je per email krijgt toegezonden. Vergeet niet om je ordernummer (ORD....) te vermelden!!!

voor Duitste klanten is giropay een perfecte betaalmogelijkheid deze werkt als Ideal in Nederland. 

 Via deze betaalmethode kunnen consumenten uit diverse Europese landen via internetbankieren een betaling uitvoeren op uw webshop of website. Het betaalproces heeft veel weg van het in Nederland gebruikte iDEAL, alleen dan op Europees niveau.

Paysafecard is een prepaidkaart waarmee consumenten online en anoniem aankopen kunnen doen. De kaart kan zowel online als in een groot aantal winkels worden aangeschaft. Een betaling gebeurt aan de hand van de gegevens op de kaart en dus zonder persoonlijke of bankinformatie. Direct na een transactie wordt het tegoed van de kaart bijgewerkt

Bij afhalen contant/pin betalen

Indien je je bestelling wilt komen ophalen en of in de winkel het product wil afnemen dan is er nog de mogelijkheid om contant te betalen.