opc_loader

Wensenlijst

Anne's Oils zijn goedgekeurd en gecertificeerd door Advena Medical Limited UK en voldoen aan de cosmetische voorschriften EU 1223/2009. De oliën worden vervaardigd en geproduceerd in een Britse faciliteit met een uitgebreid kwaliteitsbeheersysteem en is specifiek ontworpen voor de productie van producten van hoge kwaliteit. De faciliteit heeft meer dan een dozijn industriële accreditaties en kwaliteitscertificeringen ontvangen en voldoet aan de strikte Britse Health & Safety-wetgeving. Niet getest op dieren en bevat geen alcohol.

Sommige haaroliën bevatten te veel ingrediënten en chemicaliën die het product compliceren. De oliën van de Anne bevatten een paar eenvoudige ingrediënten die natuurlijk zijn. De ingrediënten worden zorgvuldig gemengd volgens een geheime formule en mogen worden ingesteld om de perfectie te bereiken. Deze olien zijn niet geparfumeerd.


Het is bekend dat olijfolie de haargroei bevordert en de haarzakjes stimuleert die een gezonde doorbloeding mogelijk maken. Olijfolie voorkomt ook gespleten haarpunten, elimineert kroezen en voegt vocht toe aan je haar.

 

 

Castorolie versterkt de haarzakjes, wat resulteert in verminderd  haarverlies. Maakt het haar dikker en voegt natuurlijk volume toe aan je haar. Herstelt en repareert beschadigd haar. 

Omega 3 en 6 vetproteïnen, Antioxidanten, Q10, vitamine A en E geven glans aan je haar, versterken de haarwortels en tips. Je haar ziet er zichtbaar jeugdig uit en vertraagt ​​voortijdig grijs worden. Deze ingrediënten worden zorgvuldig gemengd om gezond, sterk, lang, mooi haar te behouden.   

Amandelolie zit van nature vol vitamine E, dat het haar verzacht en voedt van wortel tot punt en je hoofdhuid fris en schoon laat voelen.

Alle ingrediënten in de haaroliën van de Anne zijn 100% natuurlijk. De haaroliën zijn vrij van noten en volledig geraffineerd. Het raffinageproces verwijdert alle allergenen. Geschikt voor lactose-intolerantie, veganisten en vegetariërs. Bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. De oliën zijn niet giftig, niet corrosief en niet agressief. Bijgevolg vertonen ze geen orale, dermale of andere ademhalingsproblemen. Geschikt voor jonge kinderen, mannen en vrouwen. We raden u echter ten zeerste aan om de oliën op een patch te testen als u last heeft van allergieën.